Onze Chocolade

Cafe TasseCafé-Tasse

Het merk Café-Tasse is een specialist op het gebied van de combinatie van chocolade en koffie in een rijk variërende selectie van producten. Tabletten chocolade in sfeervolle verpakkingen.

Dit is chocolade van traditioneel Belgische kwaliteit met de smaak zoals deze vroeger al was.

Ook hebben wij de luxe giftbox van Cafe Tasse in ons assortiment.

Bovetti

Bovetti is een ambachtelijke chocolademaker uit de Franse Dordogne.
Ze maken heerlijke chocoladetabletten van pure cacaoboter met een veelvoud aan verrassende toppings, die via het venster in de verpakking goed zichtbaar zijn. Denk aan melkchocolade met koffiebonen, pure chocolade met peper, witte chocolade met cranberries en nog veel meer.

Prettige bijkomstigheid is dat de chocolade van Bovetti glutenvrij is.

Bovetti

Ambachtelijke bonbons van Koffie Thee & Zo

Een bonbon die qua vormgeving en smaak duidelijk verschilt met de producten van collega chocolatiers. met originele smaakcombinaties. De unieke variëteit in bonbons en andere chocolade-artikelen heeft al snel tot ver over de grenzen faam verworven.

Tijdens het productieproces wordt nauwlettend toegezien of het product aan de hoge eisen voldoet. Eisen voor wat betreft smaak, vorm, stevigheid en glans, om maar enkele voorbeelden te noemen. Door de constante controle op het eindproduct kunt u er zeker van zijn dat een bonbon van Koffie Thee & Zo altijd een delicatesse is.

bonbons

Deze zijn verkrijgbaar in melk, puur of witte chocolade met een variëteit aan verrassende vullingen. Daarnaast levert Koffie Thee & Zo verscheidene soorten chocoladewerken, waarvan sommige afhankelijk zijn van het seizoen.

Overtuig u zelf van de excellente kwaliteit en proef de verfijnde smaak van de bonbons zoals deze sinds 1982 gestalte hebben gekregen.

Ook heeft Koffie Thee & Zo Schiedam suikervrije bonbons , gezoet met maltitol in het assortiment.