Onze theesoorten

Naast onze vele soorten losse thee, verkoopt Koffie Thee & Zo ook thee in zakjes. Naast Dilmah en Twinings hebben wij ook bijzondere andere theemerken in ons assortiment. Luxe theezakjes van Bradley, biologische thee van Numi en Yogi en luxe theebloemen.

Bradley Thee

De Bradley’s Piramini Leaf Tea is verpakt in een zijdeachtig piramidezakje dat gepresenteerd wordt in een éénkops doosje. Door de piramidevorm van het zakje kunnen de grovere theeblaadjes beter wellen en ervaart u de pure beleving van het theezetten.
Na gebruik kan het zakje teruggeplaatst worden in het doosje.

In de smaken :
- Jasmijn
- Rooibos
- Red fruit
- Peppermint
- Mexicaanse citrus
- Chai
- Darjeeling
- Earl Grey
- English Blend

Bradley thee
Numi Thee

Een biologische Fair Trade thee.
Numi theeIn deze thee zijn geen geen oliën of smaakstoffen toegevoegd. Dit maakt een unieke biologische thee met een pure smaak. Numi en betrekt zijn thee en kruiden direct van de tellers in de thee producerende landen. Dit garandeert de meest verse en recent in het seizoen geplukte ingrediënten.De theezakjes zijn volledig biologisch afbreekbaar en de Numi theezakjes zijn geheel composteerbaar.

Yogi Tea

De producten van Yogi tea zijn biologisch en gebaseerd op de filosofie van Ayurveda, waarin zintuiglijk genot samenkomt met een uitgebalanceerde benadering van algeheel welbevinden.

Yogi TeaYogi tea heeft de beste ingrediënten en wil tegelijkertijd de natuurlijke hulpbronnen van de aarde beschermen. De kruiden en specerijen die in de melanges gebruikt worden, worden waar mogelijk in gecontroleerde biologische omgevingen geteeld. Yogi Tea blijft zich inzetten voor de gezondheid van onze klanten en staat volledig achter ons principe: wij willen hoogwaardige natuurlijke producten maken. Het enorme succes van Yogi tea is te danken is aan de strenge normen die gehanteerd worden en de biologische ingrediënten die we in deze melanges gebruikt worden.

Blooming Tea

Daarnaast verkopen wij ook de luxe theebloemen van Blooming Tea met bijbehorende theepotten en theeglazen.

Chai Latte

Ook heeft Koffie Thee & Zo Chai Latte in hun assortiment. Chai Latte is een kruidige theedrank op basis van zwarte thee, melk en water, Daarnaast worden er allerlei specerijen toegevoegd zoals: kardemom, kaneel, gember, steranijs, zwarte peper, kruidnagel, nootmuskaat, saffraan en venkel. Tegenwoordig worden er ook extra smaakjes toegevoegd zoals vanille, chocolade, cacao en hazelnoten.